Vouwtenten

Vouwtenten doen steeds meer hun intrede. Het voordeel van vouwtenten is, dat ze snel en eenvoudig op te zetten zijn. Vouwtenten hebben hun naam te danken aan het vouwframe waarmee ze uitgerust zijn. Zo kan uw vouwtent tot een minimaal pakketje opgevouwen worden zonder dat u de  vouwtent uit elkaar hoeft te halen.

vouwtent ingeklapt vouwtent half uitgeklapt vouwtent uitgeklapt

Op deze manier is uw vouwtent overal inzetbaar. Partytenten die uitgevoerd zijn met losse buizen worden steeds meer vervangen door vouwtenten.

Partytentwereld levert vouw partytenten die binnen 2 minuten kant en klaar staan voor gebruik.

gebruiksaanwijzing vouwpartytent

De vouwpartytenten zijn leverbaar in de maten 2×2, 2×3, 3×3,  3×4,5  4×4, 4×6 en 4×8.                               Klik op de foto om de afbeelding beter te kunnen bekijken.

Vouwtent 3x3      vouwtent 4x4                        Vouwtent 3×3                                                             Vouwtent 4×4

 

Vouwtent 6x3  Vouwtent 6x4                              Vouwtent 6×3                                                            Vouwtent 6×4

Vouwtent 8x4                                                                   Vouwtent 8×4

constructie vouwtent  tent-10

De vouwpartytenten van Partytentwereld zijn robuust uitgevoerd en volledig van dikwandig aluminium waardoor uw tent zeker tegen een stootje kan.

Constructie poot vouwtent  tent-12

Ook de verbindingsstukken zijn van dikwandig aluminium, dus niet van kunststof zoals bij de meeste vouwtenten het geval is! De schaarverbindingen zijn niet gepopnageld maar geschroefd. Hierdoor is ieder onderdeel apart vervangbaar! Hierdoor krijgt uw tent ook een langere levensduur.

tent-11                                     tent-8

In het kruisstuk zit een sterke veer om krachten op te vangen en waardoor het dak altijd mooi strak blijft staan! Ook het schuifmechanisme is heel soepel te hanteren en handig in gebruik doormiddel van een ring. Bij partytenten van Partytentwereld word dus geen gebruik gemaakt van palletjes waar het vaak voorkomt dat u de vingers bezeerd.

Door gebruik te maken van dit zeer geavanceerde systeem is het dus mogelijk om uw partytent binnen 1 minuut op te zetten!

Partytenten 030 Partytenten 029

De partytenten van partytentwereld worden standaard geleverd met 4 zijwanden, waarvan 1 met twee boogramen en 1 met een ritsbare deur.

Partytenten 023 Partytenten 018

De zijwanden worden aan de bovenkant vast gemaakt door middel van klittenband en de verticale hoeken worden aan elkaar vastgemaakt door middel van een degelijke rits. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld 2 zijwanden te gebruiken. Deze worden ook weer met klittenband aan de poten bevestigd.

Uiteraard zult u na het bekijken van deze details ook de tent in het echt willen zien. U hoeft hier de deur niet voor uit. Neem contact met ons op voor een demo en wij komen graag bij u langs. Zodoende kunt u de kwaliteit beleven.

 

Reacties zijn gesloten.