Foto’s

Partytenten zijn in diverse maten en kleuren leverbaar.

Kijk in ons assortiment voor uitgebreide informatie.

Klik op de afbeelding om de tent beter te kunnen bekijken.

 

06tent-30Vouw Partytent 6m x 3m                                   Vouw Partytent 6m x 4m

03      05

                Vouw Partytent 3m x 3m                                        Vouw Partytent 4m x 4m

IMG_0684                                                               Vouwpartytent 8×4

tent-16  tent-15                03

Onze vouwpartytenten zijn binnen 1 minuut opgebouwd! Met 2 personen kan het zelfs in 30 seconden!

IMG_5768

 

 

tent-2   tent-10

De vouwpartytenten van Partytentwereld zijn robuust uitgevoerd en volledig van dikwandig aluminium dat zeker tegen een stootje kan.

tent-6    tent-12

Ook de verbindingsstukken zijn van dikwandig aluminium, dus niet van kunststof zoals bij de meeste vouwtenten het geval is! De schaarverbindingen zijn niet gepopnageld maar geschroefd. Hierdoor is ieder onderdeel apart vervangbaar!

tent-11                                 tent-8

In het kruisstuk zit een sterke veer om krachten op te vangen en waardoor het dak altijd mooi strak blijft staan! Ook het schuifmechanisme is heel soepel te hanteren en handig in gebruik doormiddel van een ring. Bij partytenten van Partytentwereld word dus geen gebruik gemaakt van palletjes waar het vaak voorkomt dat men de vingers bezeerd.

Door gebruik te maken van dit zeer geavanceerde systeem is het dus mogelijk om de partytent binnen 1 minuut op te zetten!

11Partytenten 029

De partytenten van partytentwereld worden standaard geleverd met 4 zijwanden, waarvan 1 met twee boogramen en 1 met een ritsbare deur.

Partytenten 023 Partytenten 018

De zijwanden worden aan de bovenkant vast gemaakt door middel van klittenband en de verticale hoeken worden aan elkaar vastgemaakt door middel van een degelijke rits. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld 2 zijwanden te gebruiken. Deze worden ook weer met klittenband aan de poten bevestigd.

Partytenten 019 Ook een praktische oplossing zijn onze zandzakken, dit is voor verzwaring van de tent bij veel wind. Deze worden aan de binnenkant van de partytent aangebracht en met een klitteband om de poten vastgemaakt. Zo is er geen obstakel die in de weg zit, en het tentdoek blijft mooi strak om de hoeken.

vouwtafel 1 vouwtafel 2

Partytentwereld heeft niet alleen maar vouwpartytenten, maar ook vouwtafels met het zelfde systeem als bij de vouwtent. Zeer praktisch bij de catering of buurtfeesten, maar ook voor bijvoorbeeld uw marktkraam! De tafel is uitgevoerd met een houten tafelblad in de maten l x b – 300 cm x 42 cm en is in 2 delen inklapbaar.

Pagodetenten hebben wij in de volgende maten en wel; 4×4, 5×5 en 6x6m. Hieronder een aantal foto’s.

 Pagode 01Pagode 04 Pagode 08Pagode 02 Pagode 07Pagode 05

 

 

Reacties zijn gesloten.